Khamis, 10 November 2011

Panas!! Fitnah Dari Pembangkang kepada Haji Najib Sekeluarga.. (WAJIB BACA)

Ini bukti yang di printscreen kan menunjukan bahawa dakwaan Pembangkang adalah fitnah semata-mata...

Najib yang merupakan seorang Haji dan mendapat pujian dari kerajaan Arab Saudi mana mungkin bersetongkol dengan Yahudi Zionis... Jika tak percaya lihatlah Trade 2010 di atas... Ia di print dari laman sensawang milik ISRAEL (Laman sensawang Israel tak di block kerana tak perlu pasport untuk masuk)

APCO pula hanyalah salah satu syarikat milik Yahudi bukan negara atau bangsa Yahudi... Ia HANYA di bayar sebanyak 70Juta setahun sahaja...

Maka terbuktilah...

Alhamdulillah,kerajaan malaysia di bawah pimpinan Haji najib memboikot ISRAEL 'habis-habisan' dalam menunjukkan rasa marah beliau pd zionist..eh..tapi cmne leh dok dlm ranking ni..pelik?fitnah dr pembangkang kot..;-)


Baca pula apa kenyataan makhluk Yahudi ini.. pengakuan beliau adalah pengakuan ikhlas se ikhlasnya...

Micha Harish menggambarkan bahawa Perdana Menteri Malaysia telah menyatakan hasrat dengan kementeriannya, Kementerian Dagangan Antarabangsa dan Industri bahawa Malaysia ingin mewujudkan hubungan ekonomi dengan negara Israel.

Benarkah kenyataan ini? Sekiranya tidak benar, Perdana Menteri harus menafikan kenyataan Micha Harish ini.

Persoalan hubungan dagang inilah yang menyebabkan YB Er Teck Hwadiarah keluar oleh Speaker Dewan Rakyat, Tan Sri Datuk Seri Panglima Pandikar Amin Haji Mulia apabila YB Er Teck Hwa terus meminta penjelasan dan jawapan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, YB Dato’ Seri Mustapha Mohamed yang enggan menjawap persoalan ini ketika berucap dalam Dewan Rakyat.

Dimaklumkan Speaker telah mengarahkan bentara secara fizikal menarik dan menolak Er Teck Hwa keluar dari dewan kerana ketegasan beliau menuntut respon dari Menteri yang bertanggungjawab.

Kejadian ini seharusnya diangkat dalam media dan menjadi catatan sejarah penting dimana membuktikan betapa munafiknya negara ini. Dalam satu wajah kita mengajak rakyat bersimpati terhadap perjuangan dan penderitaan Palestin tetapi dalam satu wajah yang lain kita membantu ekonomi negara haram Israel.

UMNO kantoi lagi..;-)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan